Oppgradert CTP fra Kodak

kodak_magnus_web1-128x91

Kodak er ute med en ny modell i sin CTP-serie Kodak Magnus. Den nye modellen, Magnus 400 III Plate Setter, bygger på forgjengeren, men har blant annet fått oppgradert kapasitet og et bedre grensesnitt. Den skal også ha forenklet servicehåndtering og strømsparemodus når den ikke er i bruk.

– Svært høye eksponeringshastigheter og mange automatiseringsalternativer gjør denne maskinen ideell for bedrifter i vekst. Ved å benytte Kodaks termiske fremkallingsfrie plater, kan trykkeriene også redusere sin miljøpåvirkning, heter det fra Kodak. Den nye programvarefunksjonen Kodak Intelligent Prepress Manager muliggjør full oversikt over plateproduksjonen, også uten å være fysisk tilstede, i tillegg til at det finnes standard og kundetilpassede rapporter som skal bidra til bedre styring av plateproduksjon. Den nye platesetteren har støtte for Kodak Intelligent Prepress Manager.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *