Ny digitaltrykkserie fra Konica Minolta

PUBLISERT: 30 september 2010
OPPDATERT: 21 mars

BIZHUB_PRO_C6000_C7000_LOCATION_PICTURE_26Konica Minolta lanserer nå en ny serie modeller for digitaltrykk. Den nye serien består av PRO 6000, PRO 7000 samt PRESS 6000 og PRESS 7000. Konica Minolta har etter eget utsagn her forbedret kvaliteten ytterligere på områder som printkvalitet, produktivitet og fargestabilitet. Den nye serien baserer seg på samme teknologi som PRESS C8000 som selskapet viste på Ipex i år.
Noen av de nye teknologiske implementeringene i modellserien er en ny laserenhet med en oppløsing på 1200×1200 dpi med 8 bit fargedybde, bedre ytelse på ulike mediatykkelser, automatiske densitets-målinger på printmediet og automatisk kalibrering av maskinen under drift.

Modellene PRESS C6000 og PRESS C7000 erstatter PRO C6500. Bizhub PRESS C7000-serien leveres med ulike løsninger for in-line etterbehandling, blant annet hefteproduksjon med trimming, ulike falsealternativer og liminnbinding. Maskinene kan leveres med tre forskjellige RIP-alternativer fra Efi og Creo, samt Konica Minoltas egen nyutviklede RIP til den nye modellserien. Det store utvalget av skriverkontrollere gir stor fleksibilitet i forhold til tilpasning til egen arbeidsflyt, hevder Konica Minolta. – Med nye bizhub PRESS C6000 og PRESS C7000 som tilskudd til eksisterende portefølje, har Konica Minolta et meget sterkt modellprogram tilpasset den økende etterspørselen etter digitaltrykkløsninger, mener produktsjef Morten Hegge.

Les videre

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768