FotoKnudsen kjøper ny HP Indigo

Fotobokproduksjon er et av bransjens vekstområder. FotoKnudsen er en av de store aktørene i dette markedet, og nå melder de har investert i ytterligere en HP Indigo 7000 samt en Polar skjæremaskin, en Horizon BQ470 PUR limfres og en Duplo ferdiggjører som kutter og riller kort automatisk.
FotoKnudsen karakteriserer HP Indigo 7000 som en av de beste digitale arkmaskinene i markedet, som leverer svært høy og stabil kvalitet med en kapasitet på 120 A4-sider i minuttet. De forteller at den nye maskinen vil bli utstyrt med sju fargeverk, slik at de er i stand til å kjøre både høykvalitets fototrykk med lys cyan/magenta og ikke minst hvit farge når dette blir lansert i første kvartal 2011. Selskapet hevder at nettstedet www.fotoknudsen.no er Norges største innenfor foto, med mer enn 900.000 registrerte brukere og nærmere 400 millioner lagrede bilder.
Mer enn halvparten av FotoKnudsens omsetning på totalt 225 millioner i 2009, ble skapt via fotoknudsen.no. De siste årene har de satset sterkt på digitaltrykk og storformat med on-demand 1:1 produksjon av fotobøker, kalendere, kort, lerret og plakater i forbrukermarkedet. FotoKnudsen har drevet med fotobøker siden 2005, først med en underleverandør i Nederland, men siden 2007 med produksjon i eget hus.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *