Thure Trykk med nyeste digitaltrykk fra Xerox

thuretrykk1_web

Norges første Xerox Color 1000 Press er i full produksjon hos Thure Trykk i Skien. Der bidrar den til at Thure Trykk kan holde frem med å levere det de selv kaller «smarte løsninger for smarte kunder». – Vi har 15 års erfaring med digitaltrykkmaskiner, og ser at utviklingen hele tiden går fremover, både med hensyn til grafisk kvalitet og fleksibilitet i produksjonen. Når vi nå valgte å erstatte en DocuColor 8000AP med aller nyeste Xerox-teknologi, er det fordi vi ønsker å tilby kundene våre den beste kvaliteten som kan leveres og fordi det gir oss maksimal produksjonsfleksibilitet, forklarer Jan Thure Halvorsen, daglig leder i Thure Trykk i Skien. Med produksjonsfleksibilitet mener han at jobbene til enhver tid kan styres dit det er best produksjonskapasitet, og telemarksbedriften har også en arbeidsflytløsning som muliggjør dette. – Et annet poeng er at vi produserer prøvetrykk for offsetjobbene i digitaltrykkmaskinen, og derfor har behov for en produksjonsløsning som har minst like god kvalitet som moderne offsetpresser, legger Jan Thure Halvorsen til. Nøkkelen til suksess med digitaltrykk er å fokusere på respons og merverdi, og utnytte mulighetene for små opplag, bruk av variable data og tilpasning til mottagerne. Vi opplever at denne filosofien fører til at vi ofte får alle trykkoppdragene hos kundene våre, sier Karl Sigvart Arnesen, IT-ansvarlig og ansvarlig for digitaltrykkproduksjonen hos Thure Trykk.
Xerox Color 1000 Press er aller nyeste fargetrykkteknologi fra Xerox, med innovativ teknologi på en rekke områder. Kombinasjonen av lowmelt EA-toner og 32 lasere skal gi 2400 dpi med imponerende punktkvalitet og -presisjon. I tillegg til firefargeteknologi benyttes et femte fargeverk til blank toner, slik at det blir enkelt å spotlakkere eller skape andre effekter. Samtidig sørger ny silikonfri fuserteknologi for at fargepressen kan holde full produksjonshastighet for papirkvaliteter helt opp til 350 gram/kvm. Maksimalt papirformat er 330 x 488 mm, og pressen produserer høykvalitets fargetrykk med inntil 100 sider i minuttet. Den kan utstyres med inline ferdiggjøring for falsing, stifting, hulling, ringinnbinding, firkantrygg og annet, og ferdiggjøringen forenkles på grunn av en nyutviklet kjøleenhet for å redusere papirtemperaturen og eliminere statisk elektrisitet. Xerox-løsningene hos Thure Trykk er levert av BizDoc, Business Documents AS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: