Thure Trykk med nyeste digitaltrykk fra Xerox

thuretrykk1_web

Norges første Xerox Color 1000 Press er i full produksjon hos Thure Trykk i Skien. Der bidrar den til at Thure Trykk kan holde frem med å levere det de selv kaller «smarte løsninger for smarte kunder». – Vi har 15 års erfaring med digitaltrykkmaskiner, og ser at utviklingen hele tiden går fremover, både med hensyn til grafisk kvalitet og fleksibilitet i produksjonen. Når vi nå valgte å erstatte en DocuColor 8000AP med aller nyeste Xerox-teknologi, er det fordi vi ønsker å tilby kundene våre den beste kvaliteten som kan leveres og fordi det gir oss maksimal produksjonsfleksibilitet, forklarer Jan Thure Halvorsen, daglig leder i Thure Trykk i Skien. Med produksjonsfleksibilitet mener han at jobbene til enhver tid kan styres dit det er best produksjonskapasitet, og telemarksbedriften har også en arbeidsflytløsning som muliggjør dette. – Et annet poeng er at vi produserer prøvetrykk for offsetjobbene i digitaltrykkmaskinen, og derfor har behov for en produksjonsløsning som har minst like god kvalitet som moderne offsetpresser, legger Jan Thure Halvorsen til. Nøkkelen til suksess med digitaltrykk er å fokusere på respons og merverdi, og utnytte mulighetene for små opplag, bruk av variable data og tilpasning til mottagerne. Vi opplever at denne filosofien fører til at vi ofte får alle trykkoppdragene hos kundene våre, sier Karl Sigvart Arnesen, IT-ansvarlig og ansvarlig for digitaltrykkproduksjonen hos Thure Trykk.
Xerox Color 1000 Press er aller nyeste fargetrykkteknologi fra Xerox, med innovativ teknologi på en rekke områder. Kombinasjonen av lowmelt EA-toner og 32 lasere skal gi 2400 dpi med imponerende punktkvalitet og -presisjon. I tillegg til firefargeteknologi benyttes et femte fargeverk til blank toner, slik at det blir enkelt å spotlakkere eller skape andre effekter. Samtidig sørger ny silikonfri fuserteknologi for at fargepressen kan holde full produksjonshastighet for papirkvaliteter helt opp til 350 gram/kvm. Maksimalt papirformat er 330 x 488 mm, og pressen produserer høykvalitets fargetrykk med inntil 100 sider i minuttet. Den kan utstyres med inline ferdiggjøring for falsing, stifting, hulling, ringinnbinding, firkantrygg og annet, og ferdiggjøringen forenkles på grunn av en nyutviklet kjøleenhet for å redusere papirtemperaturen og eliminere statisk elektrisitet. Xerox-løsningene hos Thure Trykk er levert av BizDoc, Business Documents AS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: