Storformat i 2 meter i sekundet

agfa_jeti_web

Agfa lanserte denne uka sin nye storformatskriver Jeti 3348 HSS, som benytter selskapets nye tørketeknologi TurbTech. Agfa hevder at dette er markedets raskeste rull-til-rull-skriver i sin klasse; med 3,25 meter materialbredde. Den har 300 dpi og benytter fire farger, og egner seg blant annet for bannere, plakater der man ønsker lave produksjonskostnader. Den kan leveres med en spesiell baklysenhet som tilleggsutstyr. Ved hjelp av en spesialutviklet programvare og et kamera sørger denne enheten for at baklysmateriell produseres med perfekt register. Den nye skriveren skal være velegnet for både utendørs- og innendørsmaterialer, og den kan også trykke direkte på porøse materialer og tekstiler. TurbTech-teknologien sørger for høyhastighets tørking, noe som er viktig ved høyhastighets produksjon av lavkostmaterialer. Agfa opplyser at deres nyeste lineære motor sørger for nøyaktig høyhastighetsfremtrekk i hastighet opp til hele 2 meter i sekundet. Det betyr at denne modellen kan produsere opptil 232 kvadratmeter i timen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: