Storformat i 2 meter i sekundet

agfa_jeti_web

Agfa lanserte denne uka sin nye storformatskriver Jeti 3348 HSS, som benytter selskapets nye tørketeknologi TurbTech. Agfa hevder at dette er markedets raskeste rull-til-rull-skriver i sin klasse; med 3,25 meter materialbredde. Den har 300 dpi og benytter fire farger, og egner seg blant annet for bannere, plakater der man ønsker lave produksjonskostnader. Den kan leveres med en spesiell baklysenhet som tilleggsutstyr. Ved hjelp av en spesialutviklet programvare og et kamera sørger denne enheten for at baklysmateriell produseres med perfekt register. Den nye skriveren skal være velegnet for både utendørs- og innendørsmaterialer, og den kan også trykke direkte på porøse materialer og tekstiler. TurbTech-teknologien sørger for høyhastighets tørking, noe som er viktig ved høyhastighets produksjon av lavkostmaterialer. Agfa opplyser at deres nyeste lineære motor sørger for nøyaktig høyhastighetsfremtrekk i hastighet opp til hele 2 meter i sekundet. Det betyr at denne modellen kan produsere opptil 232 kvadratmeter i timen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: