Storformat i 2 meter i sekundet

agfa_jeti_web

Agfa lanserte denne uka sin nye storformatskriver Jeti 3348 HSS, som benytter selskapets nye tørketeknologi TurbTech. Agfa hevder at dette er markedets raskeste rull-til-rull-skriver i sin klasse; med 3,25 meter materialbredde. Den har 300 dpi og benytter fire farger, og egner seg blant annet for bannere, plakater der man ønsker lave produksjonskostnader. Den kan leveres med en spesiell baklysenhet som tilleggsutstyr. Ved hjelp av en spesialutviklet programvare og et kamera sørger denne enheten for at baklysmateriell produseres med perfekt register. Den nye skriveren skal være velegnet for både utendørs- og innendørsmaterialer, og den kan også trykke direkte på porøse materialer og tekstiler. TurbTech-teknologien sørger for høyhastighets tørking, noe som er viktig ved høyhastighets produksjon av lavkostmaterialer. Agfa opplyser at deres nyeste lineære motor sørger for nøyaktig høyhastighetsfremtrekk i hastighet opp til hele 2 meter i sekundet. Det betyr at denne modellen kan produsere opptil 232 kvadratmeter i timen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: