Ny versjon av Colorproof

GMG Colorproof i nyeste versjon, med betegnelsen 5.2, har fått støtte for Adobe PDF Print Engine 2.5. Dessuten inngår støtte for mer avansert håndtering av spotfarger og verktøy for godkjenning av prøvetrykk. Prøvetrykksverktøyet GMG Proof Control Inline er en modul for automatisk godkjenning av prøvetrykk, som fungerer med skrivermodellene Epson Stylus Pro 4900, 7890, 7900, 9890 og 9900. Med verktøyet GMG Auto Calibration Wizard kan disse skrivermodellene også autokalibreres, forklarer leverandøren. Håndtering av spotfarger er blant mange områder som er forbedret i denne versjonen. Nå er det mulig å skape en papirdatabase som kan benyttes i forbindelse med prøvetrykk. En ny funksjon gir muligheter for å eksportere en rapport som viser hvilke dekorfarger som er i bruk, med CMYK-verdier og delta E.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: