Ny versjon av Colorproof

GMG Colorproof i nyeste versjon, med betegnelsen 5.2, har fått støtte for Adobe PDF Print Engine 2.5. Dessuten inngår støtte for mer avansert håndtering av spotfarger og verktøy for godkjenning av prøvetrykk. Prøvetrykksverktøyet GMG Proof Control Inline er en modul for automatisk godkjenning av prøvetrykk, som fungerer med skrivermodellene Epson Stylus Pro 4900, 7890, 7900, 9890 og 9900. Med verktøyet GMG Auto Calibration Wizard kan disse skrivermodellene også autokalibreres, forklarer leverandøren. Håndtering av spotfarger er blant mange områder som er forbedret i denne versjonen. Nå er det mulig å skape en papirdatabase som kan benyttes i forbindelse med prøvetrykk. En ny funksjon gir muligheter for å eksportere en rapport som viser hvilke dekorfarger som er i bruk, med CMYK-verdier og delta E.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: