Ny versjon av Colorproof

GMG Colorproof i nyeste versjon, med betegnelsen 5.2, har fått støtte for Adobe PDF Print Engine 2.5. Dessuten inngår støtte for mer avansert håndtering av spotfarger og verktøy for godkjenning av prøvetrykk. Prøvetrykksverktøyet GMG Proof Control Inline er en modul for automatisk godkjenning av prøvetrykk, som fungerer med skrivermodellene Epson Stylus Pro 4900, 7890, 7900, 9890 og 9900. Med verktøyet GMG Auto Calibration Wizard kan disse skrivermodellene også autokalibreres, forklarer leverandøren. Håndtering av spotfarger er blant mange områder som er forbedret i denne versjonen. Nå er det mulig å skape en papirdatabase som kan benyttes i forbindelse med prøvetrykk. En ny funksjon gir muligheter for å eksportere en rapport som viser hvilke dekorfarger som er i bruk, med CMYK-verdier og delta E.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *