Oppgradering av Harlequin

Global Graphics Harlequin Server Plus rip vil i nyeste versjon ha forbedret støtte for modulert raster, og ikke minst for Windows 7 og Mac Snow Leopard. I versjon 8.3 støttes samtidig flere enheter som kjører PDF Retained Raster, en teknologi som skal forbedre hastigheten når man arbeider med variable data. Ifølge Global Graphics skal prosesser med variable data gå raskere, uavhengig av hvilken programvare PDF-filene fremstilles med.
– Den nye rip-versjonen vår har utvidet støtte for Harlequin Cross Modulated raster HXM, en teknologi som er bedre for trykk på lavere papirkvaliteter, sier Martin Bailey, teknisk sjef hos Global Graphics.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: