Oppgradering av Harlequin

Global Graphics Harlequin Server Plus rip vil i nyeste versjon ha forbedret støtte for modulert raster, og ikke minst for Windows 7 og Mac Snow Leopard. I versjon 8.3 støttes samtidig flere enheter som kjører PDF Retained Raster, en teknologi som skal forbedre hastigheten når man arbeider med variable data. Ifølge Global Graphics skal prosesser med variable data gå raskere, uavhengig av hvilken programvare PDF-filene fremstilles med.
– Den nye rip-versjonen vår har utvidet støtte for Harlequin Cross Modulated raster HXM, en teknologi som er bedre for trykk på lavere papirkvaliteter, sier Martin Bailey, teknisk sjef hos Global Graphics.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *