Nye produksjonsskrivere fra Ricoh

n46112 - Ricoh Pro C901_web

Med fokus på print on demand, transpromo, fotobøker og DM, har Ricoh lansert en ny modell i sin Pro C900-serie. Modellen C901/C901s Graphic Arts Edition er utviklet for profesjonell produksjon. Multifunksjonsmaskinen C901s er en integrert skanner og kopimaskin, mens C901 er en dedikert skriver. Begge håndterer papirformater opptil SRA3 og maksimal tykkelse 300 gram/kvm. De nye modellene bruker en silikonfri toner, PXP, som ifølge Ricoh skal gi offsetlignende kvalitet, smidigere utskriftsprosess og forbedret registrering. Siden toneren ikke inneholder silikon, kan man også produsere med lavere temperatur i fuseren, noe som åpner for produksjon med flere papirtyper enn tidligere. I skrivernes materialdatabaser finner vi 260 forskjellige papirtyper og lagringskapasitet for ytterligere tusen profiler. Utvalget av profiler utvikles kontinuerlig av dagens European Media Qualification Centre. På ferdiggjøringssiden er det mange muligheter. Parallelt med lanseringen av C901, presenterer Ricoh også Stream Punch Pro, en stanseenhet med tosidig trimmer, som kan benyttes med eksisterende brosjyreløsninger fra Plockmatic.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: