Nye produksjonsskrivere fra Ricoh

n46112 - Ricoh Pro C901_web

Med fokus på print on demand, transpromo, fotobøker og DM, har Ricoh lansert en ny modell i sin Pro C900-serie. Modellen C901/C901s Graphic Arts Edition er utviklet for profesjonell produksjon. Multifunksjonsmaskinen C901s er en integrert skanner og kopimaskin, mens C901 er en dedikert skriver. Begge håndterer papirformater opptil SRA3 og maksimal tykkelse 300 gram/kvm. De nye modellene bruker en silikonfri toner, PXP, som ifølge Ricoh skal gi offsetlignende kvalitet, smidigere utskriftsprosess og forbedret registrering. Siden toneren ikke inneholder silikon, kan man også produsere med lavere temperatur i fuseren, noe som åpner for produksjon med flere papirtyper enn tidligere. I skrivernes materialdatabaser finner vi 260 forskjellige papirtyper og lagringskapasitet for ytterligere tusen profiler. Utvalget av profiler utvikles kontinuerlig av dagens European Media Qualification Centre. På ferdiggjøringssiden er det mange muligheter. Parallelt med lanseringen av C901, presenterer Ricoh også Stream Punch Pro, en stanseenhet med tosidig trimmer, som kan benyttes med eksisterende brosjyreløsninger fra Plockmatic.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *