Urdal skal lede Media Norge Trykk

Media Norge melder på sine nettsider at Jon Urdal (48) er ansatt som administrerende direktør i Media Norge ASAs nye trykkerikonsern Media Norge Trykk AS. Jon Urdal kommer fra stillingen som administrerende direktør for Hjemmet Mortensen Trykkeri AS, og vil tiltre sin nye stilling senest 1. januar 2011.
– Stillingen i Media Norge Trykk tilfredsstiller mitt ønske om å jobbe med større forretningsmessige utfordringer og samtidig være med på å skape et nytt trykkerikonsern, sier Jon Urdal. Han er utdannet grafisk ingeniør fra Gjøvik Ingeniørskole og cand. scient. ved institutt for Informatikk fra Universitet i Oslo, og har lang bakgrunn fra den grafiske bransjen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: