Grønnere VUE fra EFI

EFI forteller i en pressemelding at de har utvidet sin applikasjon Fiery® VUE med flere miljøvennlige funksjoner og andre forbedringer. Fiery VUE ble lansert i begynnelsen av året, og er siden lastet ned av tusenvis av selskapets kunder. Det er en utskriftsapplikasjon som forenkler produksjon av profesjonelle, grafiske dokumenter for alle, men først og fremst for brukere uten grafisk kompetanse.

Hensikten er å forenkle produksjon av trykksaker for personer som arbeider innenfor salg, markedsføring, finans, offentlig og andre områder. Fiery VUE fjerner kompleksiteten rundt produksjon av grafiske dokumenter, og brukeren kan håndtere dokumentet i 3D på skjermen før utskrift. Med den nye versjonen som nå er klar, skal det være enda enklere å oppnå miljøvennlig grafisk produksjon. – Vår patenterte Green Books teknologi er tatt godt imot hos kundene, og vi er sikre på at vi her har en forbedret «må-ha»-applikasjon for kontorbrukerne, uttaler John Henze, vice president for Fiery marketing, EFI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: