Grønnere VUE fra EFI

EFI forteller i en pressemelding at de har utvidet sin applikasjon Fiery® VUE med flere miljøvennlige funksjoner og andre forbedringer. Fiery VUE ble lansert i begynnelsen av året, og er siden lastet ned av tusenvis av selskapets kunder. Det er en utskriftsapplikasjon som forenkler produksjon av profesjonelle, grafiske dokumenter for alle, men først og fremst for brukere uten grafisk kompetanse.

Hensikten er å forenkle produksjon av trykksaker for personer som arbeider innenfor salg, markedsføring, finans, offentlig og andre områder. Fiery VUE fjerner kompleksiteten rundt produksjon av grafiske dokumenter, og brukeren kan håndtere dokumentet i 3D på skjermen før utskrift. Med den nye versjonen som nå er klar, skal det være enda enklere å oppnå miljøvennlig grafisk produksjon. – Vår patenterte Green Books teknologi er tatt godt imot hos kundene, og vi er sikre på at vi her har en forbedret «må-ha»-applikasjon for kontorbrukerne, uttaler John Henze, vice president for Fiery marketing, EFI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: