Grønnere VUE fra EFI

EFI forteller i en pressemelding at de har utvidet sin applikasjon Fiery® VUE med flere miljøvennlige funksjoner og andre forbedringer. Fiery VUE ble lansert i begynnelsen av året, og er siden lastet ned av tusenvis av selskapets kunder. Det er en utskriftsapplikasjon som forenkler produksjon av profesjonelle, grafiske dokumenter for alle, men først og fremst for brukere uten grafisk kompetanse.

Hensikten er å forenkle produksjon av trykksaker for personer som arbeider innenfor salg, markedsføring, finans, offentlig og andre områder. Fiery VUE fjerner kompleksiteten rundt produksjon av grafiske dokumenter, og brukeren kan håndtere dokumentet i 3D på skjermen før utskrift. Med den nye versjonen som nå er klar, skal det være enda enklere å oppnå miljøvennlig grafisk produksjon. – Vår patenterte Green Books teknologi er tatt godt imot hos kundene, og vi er sikre på at vi her har en forbedret «må-ha»-applikasjon for kontorbrukerne, uttaler John Henze, vice president for Fiery marketing, EFI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: