Grønnere VUE fra EFI

PUBLISERT: 5 november 2010
OPPDATERT: 5 november

EFI forteller i en pressemelding at de har utvidet sin applikasjon Fiery® VUE med flere miljøvennlige funksjoner og andre forbedringer. Fiery VUE ble lansert i begynnelsen av året, og er siden lastet ned av tusenvis av selskapets kunder. Det er en utskriftsapplikasjon som forenkler produksjon av profesjonelle, grafiske dokumenter for alle, men først og fremst for brukere uten grafisk kompetanse.

Hensikten er å forenkle produksjon av trykksaker for personer som arbeider innenfor salg, markedsføring, finans, offentlig og andre områder. Fiery VUE fjerner kompleksiteten rundt produksjon av grafiske dokumenter, og brukeren kan håndtere dokumentet i 3D på skjermen før utskrift. Med den nye versjonen som nå er klar, skal det være enda enklere å oppnå miljøvennlig grafisk produksjon. – Vår patenterte Green Books teknologi er tatt godt imot hos kundene, og vi er sikre på at vi her har en forbedret «må-ha»-applikasjon for kontorbrukerne, uttaler John Henze, vice president for Fiery marketing, EFI.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676