Ny arbeidsflyt fra Canon

Image_helix_web

Canon Europa har nettopp kunngjort lanseringen av Helix Production Workflow versjon 2.0, et arbeidsflytverktøy som samtidig fungerer som web-to-print-løsning. Den nye løsningen inneholder en rekke nye funksjoner og forbedringer, som blant annet skal gjøre det mulig å optimalisere arbeidsflyten i større virksomheters hustrykkerier. Blant forbedringerne finner vi forbedret håndtering av printjobber, forbedret klargjøring av dokumenter samt bedre support støtte for storformatprint.
Helix Production Workflow er designet for å strømlinjeforme printprosessen, samt gjøre det enkelt å arbeide med personalisert trykk og ikke minst styre arbeidsflyten i hektiske printmiljøer.
– Vi snakker om løsninger som sikrer at kundene kan skreddersy programvaren etter sine egne behov. Den er dessuten fullt kompatibel med Canons uniflow-programvare, som reduserer kostnadene og forbedrer både produktivitet og sikkerhet, hevder produktsjef Bjarne Tönshoff hos Canon Danmark.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: