Ny arbeidsflyt fra Canon

Image_helix_web

Canon Europa har nettopp kunngjort lanseringen av Helix Production Workflow versjon 2.0, et arbeidsflytverktøy som samtidig fungerer som web-to-print-løsning. Den nye løsningen inneholder en rekke nye funksjoner og forbedringer, som blant annet skal gjøre det mulig å optimalisere arbeidsflyten i større virksomheters hustrykkerier. Blant forbedringerne finner vi forbedret håndtering av printjobber, forbedret klargjøring av dokumenter samt bedre support støtte for storformatprint.
Helix Production Workflow er designet for å strømlinjeforme printprosessen, samt gjøre det enkelt å arbeide med personalisert trykk og ikke minst styre arbeidsflyten i hektiske printmiljøer.
– Vi snakker om løsninger som sikrer at kundene kan skreddersy programvaren etter sine egne behov. Den er dessuten fullt kompatibel med Canons uniflow-programvare, som reduserer kostnadene og forbedrer både produktivitet og sikkerhet, hevder produktsjef Bjarne Tönshoff hos Canon Danmark.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: