Ny arbeidsflyt fra Canon

Image_helix_web

Canon Europa har nettopp kunngjort lanseringen av Helix Production Workflow versjon 2.0, et arbeidsflytverktøy som samtidig fungerer som web-to-print-løsning. Den nye løsningen inneholder en rekke nye funksjoner og forbedringer, som blant annet skal gjøre det mulig å optimalisere arbeidsflyten i større virksomheters hustrykkerier. Blant forbedringerne finner vi forbedret håndtering av printjobber, forbedret klargjøring av dokumenter samt bedre support støtte for storformatprint.
Helix Production Workflow er designet for å strømlinjeforme printprosessen, samt gjøre det enkelt å arbeide med personalisert trykk og ikke minst styre arbeidsflyten i hektiske printmiljøer.
– Vi snakker om løsninger som sikrer at kundene kan skreddersy programvaren etter sine egne behov. Den er dessuten fullt kompatibel med Canons uniflow-programvare, som reduserer kostnadene og forbedrer både produktivitet og sikkerhet, hevder produktsjef Bjarne Tönshoff hos Canon Danmark.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: