Større Ryobi

p920se_web

Japanske Ryobi satser stadig mer på større formater, og deres nye A1-modell 920P er egent for 8-opp, og kan leveres med to, fire, fem, seks, åtte eller ti trykkverk. Trykkformatet er opptil 900 x 615 mm, og den kan produsere opptil 13.000 ark i timen på et bredt spekter av medietykkelser, fra 0,04 til 0,4 mm. Ryobi 920P tilbyr LED-UV tørking som opsjon, dette implementeres i såfall ved vendesylinderen og ved utleggeren, slik at begge sider av arket tørkes umiddelbart. Ryobi fremheve spesielt at deres densitykontrollsystemer Ryobi PDS-E, PDS-E Spectro og PSD-E Spectrodrive kan benyttes på maskinen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: