Større Ryobi

p920se_web

Japanske Ryobi satser stadig mer på større formater, og deres nye A1-modell 920P er egent for 8-opp, og kan leveres med to, fire, fem, seks, åtte eller ti trykkverk. Trykkformatet er opptil 900 x 615 mm, og den kan produsere opptil 13.000 ark i timen på et bredt spekter av medietykkelser, fra 0,04 til 0,4 mm. Ryobi 920P tilbyr LED-UV tørking som opsjon, dette implementeres i såfall ved vendesylinderen og ved utleggeren, slik at begge sider av arket tørkes umiddelbart. Ryobi fremheve spesielt at deres densitykontrollsystemer Ryobi PDS-E, PDS-E Spectro og PSD-E Spectrodrive kan benyttes på maskinen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: