Ristebord for vanskelig materiale

Tyske Baumann har utviklet det nye ristebordet BSB 3 Professional. Ifølge leverandøren skal det være egnet for håndtering av vanskelige materialer som metallpapir, pakksedler og etiketter. En viktig årsak til dette skal være at luftstrømmen er regulert i to strømmer for å skape et kompakt luftlag, som også kan stanses umiddelbart. For håndtering av spesialmaterialer finnes en separat presstasjon der luften presses ut under svært høyt trykk. Både ristebordet, klaffene og bakstykket er mikroperforert for at produktene skal kunne luftes enda bedre.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: