Neste Magnus-generasjon

PUBLISERT: 24 november 2010
OPPDATERT: 24 november

KODAK MAGNUS 400 III Platesetter_web

Kodak lanserer nå en ny versjon av sin CTP-løsning Magnus 400, nå med tilleggsbetegnelsen III. Magnus 400 III bygger på forgjengeren, men skal ha fått et bedre brukergrensesnitt og tilby enklere service og også redusert miljøbelastning.

– Med vårt nyeste medlem i familien av Magnus-platesettere møter vi kundenes skiftende behov, og kan gi dem et robust og fleksibelt alternativ som gjør det enklere å utnytte mulighetene i dagens marked, uttaler Kuty Paperny, Director, Global Product Management for output-enheter hos Kodak. Han legger til at Magnus 400 III benytter Kodaks beste plateeksponeringsteknologi og at den skal gjøre det enda enklere for kundene å oppnå god produktivitet og lønnsomhet. Magnus 400 III skal blant annet tilby en enklere serviceprosess, automatisk gjenopprettingsfunksjon samt raskere Ethernet-kommunikasjon. Dessuten benytter den en bedre strømsparingsmodus når den ikke er i bruk.

Den nye programvaren Kodak Intelligent Prepress Manager tilbyr full oversikt over fjernstyrt plateproduksjonen. Dette skal gi større produktivitet og effektivitet, noe som bidrar til bedre styring av plateproduksjonen, hevder Kodak. Magnus 400 III har full støtte for Kodak Intelligent Prepress Manager.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676