Neste Magnus-generasjon

KODAK MAGNUS 400 III Platesetter_web

Kodak lanserer nå en ny versjon av sin CTP-løsning Magnus 400, nå med tilleggsbetegnelsen III. Magnus 400 III bygger på forgjengeren, men skal ha fått et bedre brukergrensesnitt og tilby enklere service og også redusert miljøbelastning.

– Med vårt nyeste medlem i familien av Magnus-platesettere møter vi kundenes skiftende behov, og kan gi dem et robust og fleksibelt alternativ som gjør det enklere å utnytte mulighetene i dagens marked, uttaler Kuty Paperny, Director, Global Product Management for output-enheter hos Kodak. Han legger til at Magnus 400 III benytter Kodaks beste plateeksponeringsteknologi og at den skal gjøre det enda enklere for kundene å oppnå god produktivitet og lønnsomhet. Magnus 400 III skal blant annet tilby en enklere serviceprosess, automatisk gjenopprettingsfunksjon samt raskere Ethernet-kommunikasjon. Dessuten benytter den en bedre strømsparingsmodus når den ikke er i bruk.

Den nye programvaren Kodak Intelligent Prepress Manager tilbyr full oversikt over fjernstyrt plateproduksjonen. Dette skal gi større produktivitet og effektivitet, noe som bidrar til bedre styring av plateproduksjonen, hevder Kodak. Magnus 400 III har full støtte for Kodak Intelligent Prepress Manager.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: