Neste Magnus-generasjon

KODAK MAGNUS 400 III Platesetter_web

Kodak lanserer nå en ny versjon av sin CTP-løsning Magnus 400, nå med tilleggsbetegnelsen III. Magnus 400 III bygger på forgjengeren, men skal ha fått et bedre brukergrensesnitt og tilby enklere service og også redusert miljøbelastning.

– Med vårt nyeste medlem i familien av Magnus-platesettere møter vi kundenes skiftende behov, og kan gi dem et robust og fleksibelt alternativ som gjør det enklere å utnytte mulighetene i dagens marked, uttaler Kuty Paperny, Director, Global Product Management for output-enheter hos Kodak. Han legger til at Magnus 400 III benytter Kodaks beste plateeksponeringsteknologi og at den skal gjøre det enda enklere for kundene å oppnå god produktivitet og lønnsomhet. Magnus 400 III skal blant annet tilby en enklere serviceprosess, automatisk gjenopprettingsfunksjon samt raskere Ethernet-kommunikasjon. Dessuten benytter den en bedre strømsparingsmodus når den ikke er i bruk.

Den nye programvaren Kodak Intelligent Prepress Manager tilbyr full oversikt over fjernstyrt plateproduksjonen. Dette skal gi større produktivitet og effektivitet, noe som bidrar til bedre styring av plateproduksjonen, hevder Kodak. Magnus 400 III har full støtte for Kodak Intelligent Prepress Manager.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: