Ny ryggstifter fra Müller Martini

Müller Martinis nye ryggstifter Tempo 220 er i stand til å håndtere 22.000 eksemplarer i timen. Ifølge produsenten benytter den en helt ny teknologi som sikrer bedre produksjonspålitelighet og lavere strømforbruk. Den nye teknologien skal ifølge Müller Martini gi lavere energikostnader ved at luftkomprimering automatisk slås av når maskinen ikke er i bruk. Den nye ryggstifteren har også sentral trykklufttilførsel og luften fordeles kun til de påleggerne som faktisk benyttes i produksjonen. Dessuten benyttes to separate trykkluftkretser.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: