Smakfulle annonser på vei over dammen

Fargeleverandøren Sun Chemical forteller at deres løsning for «smaksannonser» snart vil bli benyttet i en britisk kampanje. Løsningen for smaksreklame startet med at Sun innledet et samarbeid med amerikanske First Flavor under IFRA Expo 2009. Løsningen er basert på First Flavors Peel n Taste, en type smakstilsatte strimler som kan fjernes fra hovedproduktet. Disse strimlene kan smakstilsettes med i prinsippet hvilken som helst smak. Sun Chemical forteller at en stor britisk avis vil være første europeiske medium der denne annonseteknikken benyttes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: