Enfocus oppdaterer Pitstop

n46208-pitstop-10_web-128x109

Nå kommer nye versjoner av Pitstop Pro og Pitstop Server, samt det helt nye verktøyet Pitstop Workgroup Manager. Ifølge Enfocus er versjon 10 en stor oppgradering med forbedret fargebehandling, flere samarbeidsverktøy og enkelte andre godbiter som brukerne har bedt om. Enfocus opplyser at det nye verktøyet Pitstop Workgroup Manager er utviklet for å forenkle bruken av Pitstop Pro i miljøer hvor flere brukere samarbeider om dokumentfremstillingen. Med Pitstop Workgroup Manager kan man sikre at alle brukere i arbeidsgruppen arbeider med de samme innstillingene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: