Enfocus oppdaterer Pitstop

n46208-pitstop-10_web-128x109

Nå kommer nye versjoner av Pitstop Pro og Pitstop Server, samt det helt nye verktøyet Pitstop Workgroup Manager. Ifølge Enfocus er versjon 10 en stor oppgradering med forbedret fargebehandling, flere samarbeidsverktøy og enkelte andre godbiter som brukerne har bedt om. Enfocus opplyser at det nye verktøyet Pitstop Workgroup Manager er utviklet for å forenkle bruken av Pitstop Pro i miljøer hvor flere brukere samarbeider om dokumentfremstillingen. Med Pitstop Workgroup Manager kan man sikre at alle brukere i arbeidsgruppen arbeider med de samme innstillingene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: