Dyrere coldset-farger

Fargeprodusenten Sun Chemical har kunngjort at de øker prisene på alle sine coldset-farger i Europa. Årsaken oppgis å være dårlig råvaretilgang, noe som resulterer i en prisøkning på mellom 0,30 til 0,40 euro per kg farge. Det opplyses også at pigmentene som brukes i coldset-farge er blitt dyrere. Prisene skal i gjennomsnitt ha steget med 4 prosent i inneværende år. Produsenten spår ingen bedring, snarere forventer de at prisene vil stige med ytterligere 5 prosent neste år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: