Dyrere coldset-farger

Fargeprodusenten Sun Chemical har kunngjort at de øker prisene på alle sine coldset-farger i Europa. Årsaken oppgis å være dårlig råvaretilgang, noe som resulterer i en prisøkning på mellom 0,30 til 0,40 euro per kg farge. Det opplyses også at pigmentene som brukes i coldset-farge er blitt dyrere. Prisene skal i gjennomsnitt ha steget med 4 prosent i inneværende år. Produsenten spår ingen bedring, snarere forventer de at prisene vil stige med ytterligere 5 prosent neste år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: