Dyrere coldset-farger

Fargeprodusenten Sun Chemical har kunngjort at de øker prisene på alle sine coldset-farger i Europa. Årsaken oppgis å være dårlig råvaretilgang, noe som resulterer i en prisøkning på mellom 0,30 til 0,40 euro per kg farge. Det opplyses også at pigmentene som brukes i coldset-farge er blitt dyrere. Prisene skal i gjennomsnitt ha steget med 4 prosent i inneværende år. Produsenten spår ingen bedring, snarere forventer de at prisene vil stige med ytterligere 5 prosent neste år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: