Fang Pantone-fargene

Pantone nyeste utgivelse, Capsure, er en håndholdt enhet for å måle og tilpasse farger til Pantone-bibliotekets 8000 farger. Enheten skal kunne håndtere alt fra ensfargede flater til mønstre med flere farger. Produsenten opplyser at Capsure bruker en helt ny målemetode og måler fargene fra tre retninger. En fargemåling skal ta 1,6 sekunder, og da kan Capsure registrere opptil fire farger fra komplekse fargemønstre.

Enhetens skjerm er 1,75 tommer og den kan forhåndsvise alle målingene. Alle farger lagres på enheten og disse kan overføres til en datamaskin. Den interne lagringskapasiteten er 100 farger. Her er det også en funksjon for å registrere tids- og datoinformasjon. Prisen for Pantone Capsure oppgis å være 649 dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *