Heidelbergs digitale strategi

Verdens største trykkpressefabrikant Heidelberg, har helt siden vårens Ipex latt oss vente på en uttalelse om en digital strategi.
Andrew Tribute, AGI-skribent og kjent ekspert på grafiske tilstander, avslører nå at maskinen er underveis, og antakelig vil lanseres i løpet av første kvartal neste år, før Heidelberg avslutter sitt regnskapsår 31 mars 2011. Her kan du lese mer:

http://printceo.com/2010/12/heidelberg-digital-printing-plan

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: