Heidelbergs digitale strategi

Verdens største trykkpressefabrikant Heidelberg, har helt siden vårens Ipex latt oss vente på en uttalelse om en digital strategi.
Andrew Tribute, AGI-skribent og kjent ekspert på grafiske tilstander, avslører nå at maskinen er underveis, og antakelig vil lanseres i løpet av første kvartal neste år, før Heidelberg avslutter sitt regnskapsår 31 mars 2011. Her kan du lese mer:

http://printceo.com/2010/12/heidelberg-digital-printing-plan

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: