Premiere for MGIs nye kortløsning

PUBLISERT: 15 desember 2010
OPPDATERT: 15 desember

n46402 - MGI JETcard-2010_web

MGI, den franske produsenten av digitaltrykkmaskiner og etterbehandlingsutstyr, premiereviser i desember sin nyeste løsning Jet Card. Lanseringen fant sted på messen Cartes 2010 i Paris. Jet Card er en inkjetbasert løsning for kortprodusenter. Enheten tar utgangspunkt i blanke kort og kan trykke, personalisere og lakkere dem, samt kode kortene med chip, magnetstripe eller RFID-brikke. Jet Card benytter fire eller seks farger med UV-basert blekk, i tillegg til UV-lakk (også spotlakkering) og sikkerhetsfarger. Enheten har en integrert rip for å håndtere variable data. Produksjonshastigheten opplyses å være 8000 kort per time (simpleks) og oppløsningen er 720 x 2160 dpi. Maskinen kan håndtere plastkort i tykkelser fra 350 til 1000 mikron.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1