Premiere for MGIs nye kortløsning

n46402 - MGI JETcard-2010_web

MGI, den franske produsenten av digitaltrykkmaskiner og etterbehandlingsutstyr, premiereviser i desember sin nyeste løsning Jet Card. Lanseringen fant sted på messen Cartes 2010 i Paris. Jet Card er en inkjetbasert løsning for kortprodusenter. Enheten tar utgangspunkt i blanke kort og kan trykke, personalisere og lakkere dem, samt kode kortene med chip, magnetstripe eller RFID-brikke. Jet Card benytter fire eller seks farger med UV-basert blekk, i tillegg til UV-lakk (også spotlakkering) og sikkerhetsfarger. Enheten har en integrert rip for å håndtere variable data. Produksjonshastigheten opplyses å være 8000 kort per time (simpleks) og oppløsningen er 720 x 2160 dpi. Maskinen kan håndtere plastkort i tykkelser fra 350 til 1000 mikron.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: