Premiere for MGIs nye kortløsning

n46402 - MGI JETcard-2010_web

MGI, den franske produsenten av digitaltrykkmaskiner og etterbehandlingsutstyr, premiereviser i desember sin nyeste løsning Jet Card. Lanseringen fant sted på messen Cartes 2010 i Paris. Jet Card er en inkjetbasert løsning for kortprodusenter. Enheten tar utgangspunkt i blanke kort og kan trykke, personalisere og lakkere dem, samt kode kortene med chip, magnetstripe eller RFID-brikke. Jet Card benytter fire eller seks farger med UV-basert blekk, i tillegg til UV-lakk (også spotlakkering) og sikkerhetsfarger. Enheten har en integrert rip for å håndtere variable data. Produksjonshastigheten opplyses å være 8000 kort per time (simpleks) og oppløsningen er 720 x 2160 dpi. Maskinen kan håndtere plastkort i tykkelser fra 350 til 1000 mikron.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: