Ny emballasjefarge i Hystar

Fargeprodusenten Inx International har lansert en ny emballasjefarge i Hystar-serien. Hystar Sph skal gi høyere stabilitet og mer konsekvent fargekontroll, bedre trykkbarhet og også bidra til å redusere makulaturmengden, hevder produsenten.
Inx vil holde frem med å selge Starflex- og Tristar-farge. I takt med at stadig flere emballasjetrykkerier beveger seg vekk fra 165 eller 180 lpt, til linjetetthet 200 lpt, blir det også naturlig å gå over til Hystar, opplyser produsenten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: