Kontroll over kalibreringen

SpyderCheckr_web-128x95

Datacolor melder at de nå frigir Spyder Checkr, et fargekort for kalibrering av kameraets fargeinnstillinger ved opptak. Kortet kan brukes både i studio og ved utendørsfotografering, og det er utviklet for å hjelpe fotografene med å arbeide med en mer konsistent fargegjengivelse. Løsningen består av både kort og programvare, og skaper forhåndsinnstillinger for bruk i Adobe Photoshop eller Lightroom, som kan tas i bruk på bilder som skal importeres fra kameraet. Det opplyses at fargekortet har 48 fargefelter, og at det også medfølger et hardt etui med stativ.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: