Ergonomisk reprostasjon

oce_cs2436MF_ReproKiosks_web

Océ har lansert Océ CS2436MF ReproKiosk, et reprosystem bygget rundt storformatsskriveren CS2436, der denne A0-skriveren tilføres praktiske hyller, arbeidsbord, kopieringsstasjon og skanner. Løsningen skal blant annet eliminere behovet for andre møbler rundt plotteren. Ifølge Océ skaper ReproKiosk et praktisk og ergonomisk arbeidsrom, der operatøren kan utføre alle førtrykksoppgaver samtidig som man har bevegelsesfrihet og god plass på skrivebordet for å få oversikt over arbeidet. Løsningen er rettet mot mindre produksjonsmiljøer innenfor arkitektur, ingeniørbedrifter og byggebransjen, og andre steder hvor det er begrenset med plass for storformatutstyr.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: