Miljøfyrtårn for Konica Minolta

I desember 2010 ble Konica Minoltas norske hovedkontor sertifisert som Miljøfyrtårn, forteller kvalitets- og miljøsjef Marit Stokes. Stiftelsen Miljøfyrtårn hjelper private og offentlige virksomheter til å drive lønnsomt og miljøvennlig. Bedrifter og virksomheter som går gjennom en miljøanalyse og deretter oppfyller definerte bransjekrav, sertifiseres som Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et norsk, offentlig sertifikat. Ordningen støttes og anbefales av Miljøverndepartementet.

Miljøfyrtårn støttes og dokumenteres med årlige miljørapporter. Fokus settes på kvalitet og på det å bygge et samlet Kvalitets- og Miljøstyringssystem. Etter nyttår vil en konsernordning for Miljøfyrtårn tre i kraft, slik at vi etter hvert kan få innlemmet alle avdelingskontor i et slikt sertifikat sier Stokes.Konica for web

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: