Lederskifte i Konsis

PUBLISERT: 10 januar 2011
OPPDATERT: 21 mars

konsis_lederskifte_web

Hos Konsis Grafisk på Økern overtok André Bratli som daglig leder fra 1. januar 2011. Han etterfølger Svein Bratli, som overtar funksjonen som økonomisjef i bedriften.

Konsis melder at de har hatt gode resultater gjennom mange år, og at André Bratli er opptatt av at den gode utviklingen skal fortsette. Han har seks års fartstid i selskapet, og ønsker å utvikle selskapet videre med økt fokus på salg og marked, i tillegg til å være i fremste rekke med nye produksjonsløsninger. Konsis tar hele ansvaret fra idé til ferdig markedsføringsprodukt, enten sluttproduktet er trykksaker, digitale medier eller en kombinasjon av dette.

Konsis Grafisk har 25 medarbeidere og omsatte i 2010 for 47 millioner kroner. I følge selskapet er storformatløsninger og digitaltrykkløsninger viktige bidrag til suksessen, ikke minst med produksjon i mindre serier og med bruk av variable data. Konsis har firefarge offsetpresse, to moderne digitaltrykkmaskiner, ulike typer storformatløsninger for produksjon på alle typer medier og tykkelser, samt egen ferdiggjøringsavdeling. Selskapet har i tillegg egen grafisk designavdeling, fotostudio med egen fotograf samt IT/web-avdeling.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324