Lederskifte i Konsis

konsis_lederskifte_web

Hos Konsis Grafisk på Økern overtok André Bratli som daglig leder fra 1. januar 2011. Han etterfølger Svein Bratli, som overtar funksjonen som økonomisjef i bedriften.

Konsis melder at de har hatt gode resultater gjennom mange år, og at André Bratli er opptatt av at den gode utviklingen skal fortsette. Han har seks års fartstid i selskapet, og ønsker å utvikle selskapet videre med økt fokus på salg og marked, i tillegg til å være i fremste rekke med nye produksjonsløsninger. Konsis tar hele ansvaret fra idé til ferdig markedsføringsprodukt, enten sluttproduktet er trykksaker, digitale medier eller en kombinasjon av dette.

Konsis Grafisk har 25 medarbeidere og omsatte i 2010 for 47 millioner kroner. I følge selskapet er storformatløsninger og digitaltrykkløsninger viktige bidrag til suksessen, ikke minst med produksjon i mindre serier og med bruk av variable data. Konsis har firefarge offsetpresse, to moderne digitaltrykkmaskiner, ulike typer storformatløsninger for produksjon på alle typer medier og tykkelser, samt egen ferdiggjøringsavdeling. Selskapet har i tillegg egen grafisk designavdeling, fotostudio med egen fotograf samt IT/web-avdeling.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *