Lederskifte i Konsis

PUBLISERT: 10 januar 2011
OPPDATERT: 21 mars

konsis_lederskifte_web

Hos Konsis Grafisk på Økern overtok André Bratli som daglig leder fra 1. januar 2011. Han etterfølger Svein Bratli, som overtar funksjonen som økonomisjef i bedriften.

Konsis melder at de har hatt gode resultater gjennom mange år, og at André Bratli er opptatt av at den gode utviklingen skal fortsette. Han har seks års fartstid i selskapet, og ønsker å utvikle selskapet videre med økt fokus på salg og marked, i tillegg til å være i fremste rekke med nye produksjonsløsninger. Konsis tar hele ansvaret fra idé til ferdig markedsføringsprodukt, enten sluttproduktet er trykksaker, digitale medier eller en kombinasjon av dette.

Konsis Grafisk har 25 medarbeidere og omsatte i 2010 for 47 millioner kroner. I følge selskapet er storformatløsninger og digitaltrykkløsninger viktige bidrag til suksessen, ikke minst med produksjon i mindre serier og med bruk av variable data. Konsis har firefarge offsetpresse, to moderne digitaltrykkmaskiner, ulike typer storformatløsninger for produksjon på alle typer medier og tykkelser, samt egen ferdiggjøringsavdeling. Selskapet har i tillegg egen grafisk designavdeling, fotostudio med egen fotograf samt IT/web-avdeling.

Les videre

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

WERA starter det nye året med ny ledelse

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.
Wera bild

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi