Dobbel hastighet fra Screen

web_truepress_jet_520zz

Screen viser sin nyeste Truepress-modell, Jet 520 ZZ, på Hunkeler Innovation Days i Sveits fra 14. februar. Det er første gang den nye modellen vises i Europa. Denne digitalpressen kan trykke 220 meter i minuttet, tilsvarende 175.000 A4-ark i timen. Hastigheten er ifølge produsenten nærmest doblet i forhold til Truepress Jet 520. Målgruppen oppgis å være trykkerier med store volumer av transaksjonstrykk, DM, transpromo, dagsaviser og bøker.
Parallelt med lanseringen lanseres arbeidsflyten Screen Equios, som er klar for PDF/VT. Denne er spesielt utviklet for optimalisering av produksjonshastigheten i Truepress Jet 520, primært for store opplag av trykk med variable data. Equios er basert på Adobe Print Engine 3.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: