Digitaltrykkpapir fra Favini

NewFaviniDigitalcatalogue_web

Papirprodusenten Favini meddeler at de nå inntar digitaltrykkmarkedet med sin nye produktlinje Favini Digital. I denne produktfamilien finnes et utvalg av grafisk papir utviklet for digitaltrykkpresser med xerografiske prosesser samt HP Indigos teknologi. Disse papirtypene skal være velegnet for ulike formål, fra emballasje til brosjyrer. I Favini Digital finner vi også Favinis mest kjente varemerker, blant annet Biancoflash Premium, Majestic i ulike varianter, samt den miljøvennlige Shiro Echo med flere. Hele den nye serien er FSC-sertifisert. – Med den nye serien Favini Digital trer vi inn i et svært krevende, kraftig ekspanderende marked, sier Andrea Nappa, CEO i Favini.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: