Digitaltrykkpapir fra Favini

NewFaviniDigitalcatalogue_web

Papirprodusenten Favini meddeler at de nå inntar digitaltrykkmarkedet med sin nye produktlinje Favini Digital. I denne produktfamilien finnes et utvalg av grafisk papir utviklet for digitaltrykkpresser med xerografiske prosesser samt HP Indigos teknologi. Disse papirtypene skal være velegnet for ulike formål, fra emballasje til brosjyrer. I Favini Digital finner vi også Favinis mest kjente varemerker, blant annet Biancoflash Premium, Majestic i ulike varianter, samt den miljøvennlige Shiro Echo med flere. Hele den nye serien er FSC-sertifisert. – Med den nye serien Favini Digital trer vi inn i et svært krevende, kraftig ekspanderende marked, sier Andrea Nappa, CEO i Favini.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: