Digitaltrykkpapir fra Favini

NewFaviniDigitalcatalogue_web

Papirprodusenten Favini meddeler at de nå inntar digitaltrykkmarkedet med sin nye produktlinje Favini Digital. I denne produktfamilien finnes et utvalg av grafisk papir utviklet for digitaltrykkpresser med xerografiske prosesser samt HP Indigos teknologi. Disse papirtypene skal være velegnet for ulike formål, fra emballasje til brosjyrer. I Favini Digital finner vi også Favinis mest kjente varemerker, blant annet Biancoflash Premium, Majestic i ulike varianter, samt den miljøvennlige Shiro Echo med flere. Hele den nye serien er FSC-sertifisert. – Med den nye serien Favini Digital trer vi inn i et svært krevende, kraftig ekspanderende marked, sier Andrea Nappa, CEO i Favini.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: