Thor Gudmundsen til Agfa Graphics

Thor Gudmundsen ble 1. januar ansatt hos Agfa Graphics Norway AS som Sales Manager Norway. Hans ansvar vil være salg og rådgiving mot sivil- og avistrykkerier med fokus på førtrykksløsninger.
Thor G lowThor kommer sist fra Ricoh Norge der han siden desember 2009 har vært ansvarlig for salg av digitaltrykkløsninger i Norge. Før dette var han i mange år ansvarlig for førtrykksløsingene til Creo (senere Kodak). Gudmundsen har bred erfaring fra grafisk industri og har utdannelse som typograf, innenfor design, data, salg og salgsledelse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: