Bedre kalibrering fra Eizo Easypix

n46505 - Eizo Easypix_web

Eizo oppgraderte nylig kalibreringsverktøyet Easypix til versjon 2.0. I denne versjonen finnes blant annet støtte for hardware-kalibrering, noe både fotografer og førtrykksmedarbeidere burde sette pris på. Oppdateringen innebærer at Easypix kan benyttes med kompatible FlexScan-skjermer for å utføre fargekalibrering. Kalibreringsfunksjonen i Easypix har funksjonalitet for å justere lysstyrke, fargetemperatur, gamma og fargerom, i tillegg til at skjermen kan innstilles til Adobe RGB eller sRGB. Easypix 2.0 er kompatibel med modellene Flexscan og Foris. For å kunne bruke programmet må man benyttes Mac OS X 10.3.9 eller nyere, alternativt Windows-versjonene XP, Vista eller Windows 7.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: