Bedre kalibrering fra Eizo Easypix

n46505 - Eizo Easypix_web

Eizo oppgraderte nylig kalibreringsverktøyet Easypix til versjon 2.0. I denne versjonen finnes blant annet støtte for hardware-kalibrering, noe både fotografer og førtrykksmedarbeidere burde sette pris på. Oppdateringen innebærer at Easypix kan benyttes med kompatible FlexScan-skjermer for å utføre fargekalibrering. Kalibreringsfunksjonen i Easypix har funksjonalitet for å justere lysstyrke, fargetemperatur, gamma og fargerom, i tillegg til at skjermen kan innstilles til Adobe RGB eller sRGB. Easypix 2.0 er kompatibel med modellene Flexscan og Foris. For å kunne bruke programmet må man benyttes Mac OS X 10.3.9 eller nyere, alternativt Windows-versjonene XP, Vista eller Windows 7.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: