Bring Citymail med ny brevsorterer

Sorting-Vantage-ImageBring Citymail Sverige har investert i den nye høyhastighets brevsortereren Vantage fra Pitney Bowes. 

Bring Citymail er hovedutfordrer til Sveriges nasjonale postdistributør og leverer til rundt 2,5 millioner svenske husstander.

Selskapet har spesialisert seg på industriell post for bedriftskunder, dvs. direkte utsendelser B2B og til privatpersoner.
– Til nå har behandlingen av store mengder usortert brev og kontor post vært uten reell konkurranse i Sverige. Den nye sortereren vil støtte Bring Citymail i dette markedet og hjelpe svenske kunder med å spare penger, sier Erik Soelberg hos Pitney Bowes.
Vantage kan sortere opp til 45.000 brev per time. Henrik Jonsson, prosjektleder hos Bring Citymail, kommenterer: – Denne investeringen åpner et nytt marked for oss og gjør oss i stand til å tilby våre kunder et alternativ til behandlingen av usortert post.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: