Bring Citymail med ny brevsorterer

Sorting-Vantage-ImageBring Citymail Sverige har investert i den nye høyhastighets brevsortereren Vantage fra Pitney Bowes. 

Bring Citymail er hovedutfordrer til Sveriges nasjonale postdistributør og leverer til rundt 2,5 millioner svenske husstander.

Selskapet har spesialisert seg på industriell post for bedriftskunder, dvs. direkte utsendelser B2B og til privatpersoner.
– Til nå har behandlingen av store mengder usortert brev og kontor post vært uten reell konkurranse i Sverige. Den nye sortereren vil støtte Bring Citymail i dette markedet og hjelpe svenske kunder med å spare penger, sier Erik Soelberg hos Pitney Bowes.
Vantage kan sortere opp til 45.000 brev per time. Henrik Jonsson, prosjektleder hos Bring Citymail, kommenterer: – Denne investeringen åpner et nytt marked for oss og gjør oss i stand til å tilby våre kunder et alternativ til behandlingen av usortert post.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: