Tilbudsforespørsel via iPhone

n46515 - pappen_web

Strokirk Landströms har utviklet en spennende «app» til Apples iPhone. Den bærer navnet Pappen, og har funksjonalitet for å sende en skjemabasert tilbudsforespørsel til trykkeriet. Her finnes også formatveiledning, ordliste og de siste nyhetene om selskapet. Vi venter i spenning på hvilket norsk trykkeri som først tilbyr tilbudsforespørsel via iPhone. Pappen er gratis og kan lastes ned fra AppStore.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: