Tilbudsforespørsel via iPhone

n46515 - pappen_web

Strokirk Landströms har utviklet en spennende «app» til Apples iPhone. Den bærer navnet Pappen, og har funksjonalitet for å sende en skjemabasert tilbudsforespørsel til trykkeriet. Her finnes også formatveiledning, ordliste og de siste nyhetene om selskapet. Vi venter i spenning på hvilket norsk trykkeri som først tilbyr tilbudsforespørsel via iPhone. Pappen er gratis og kan lastes ned fra AppStore.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: