Adobe kjøper markedsandeler

PUBLISERT: 1 februar 2011
OPPDATERT: 1 februar

Adobe melder at de utvider programvarepakken Adobe Online Marketing Suite med Demdex’ løsning for målgruppeoptimalisering ved nettannonsering. Dette oppnår Adobe gjennom oppkjøp av Demdex, et selskap som har utviklet en løsning for håndtering av målgruppedata til bruk i digital markedsføring. Verdensmarkedet for nettannonsering vokser raskt, og analyseselskapet IDC anslår at bransjen vil ha en omsetning på 109 milliarder dollar i 2013. Adobes forventning er at Demdex’ løsning vil styrke programpakken Adobe Online Marketing Suite fra Omniture, og at den vil gi medieselskaper en løsning til å optimalisere kommunikasjonen med sitt publikum og tilby mer relevante digitale opplevelser for kundene.
Annonsemarkedet på nettet beveger seg i retning av at markedsførerne stadig oftere velger å betale for å nå ut til et visst publikum – i stedet for å kjøpe plass til et visst innhold. Det hjelper dem til å bruke sine reklamebudsjett mer effektivt og unngå mediekjøp som ikke når frem til ønsket publikum. Adobes overtagelse av Demdex må ses som en strategisk beslutning i lys av denne utviklingen.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik