Fra QuarkXpress til iPad

Quark melder at de i løpet av februar vil tilby en tjeneste som muliggjør publisering på iPad fra QuarkXPress 8.5. Den skal gjøre det mulig å fremstille eller konvertere eksisterende publikasjoner til iPad-versjoner. Dette oppnås gjennom kostnadsfrie XTensions som lar brukere med QuarkXPress 8.5 benytte QuarkXPress layout med lyd, video og andre interaktive funksjoner for digital publisering. Quark vil tilby tjenester for å konfigurere en Starter App og konvertere de utvidete QuarkXPress-filene til et iPad-format. Senere i år vil Quark lansere App Studio for QuarkXPress, mens denne løsningen gjør at man kan komme i gang allerede nå, forteller Quark.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: