Neopost Norge AS overtar GMP Multi Net Norge AS

PUBLISERT: 9 februar 2011
OPPDATERT: 21 mars

Kjøpet er et ledd i Neoposts strategi for vekst og nærvær i det norske markedet. Det var det produktsortiment og den kunnskapen GMP Multi Net Norge AS representerte som var avgjørende ved inngåelsen av avtalen, sier Jon Kasene hos Neopost Norge.
GMP Multi Net Norge AS vil etter kjøpet være en del av Neopost Norge AS. Både daglig leder Rolf Thomas Hoel og alle ansatte fortsetter i selskapet. Bedriften vil være lokalisert på Eiksmarka som tidligere, og også andre kontaktopplysninger blir uforandret.
Foretaket har siden 1987 solgt lamineringsmaskiner, innbinding- og makuleringsprodukter til bedrifter innen kontor- og grafisk bransje.  GMP Multi Net Norge AS har en årlig omsetning på mer enn 12 millioner.
Neopostkonsernet omsatte i 2009  913 millioner EUR. Neopost Norge AS har 44 medarbeidere og omsatte i 2010 for NOK 97 millioner. Hovedkontoret er i Oslo i tillegg til kontor i Bergen og Trondheim samt et landsdekkende forhandlernett.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1