Neopost Norge AS overtar GMP Multi Net Norge AS

Kjøpet er et ledd i Neoposts strategi for vekst og nærvær i det norske markedet. Det var det produktsortiment og den kunnskapen GMP Multi Net Norge AS representerte som var avgjørende ved inngåelsen av avtalen, sier Jon Kasene hos Neopost Norge.
GMP Multi Net Norge AS vil etter kjøpet være en del av Neopost Norge AS. Både daglig leder Rolf Thomas Hoel og alle ansatte fortsetter i selskapet. Bedriften vil være lokalisert på Eiksmarka som tidligere, og også andre kontaktopplysninger blir uforandret.
Foretaket har siden 1987 solgt lamineringsmaskiner, innbinding- og makuleringsprodukter til bedrifter innen kontor- og grafisk bransje.  GMP Multi Net Norge AS har en årlig omsetning på mer enn 12 millioner.
Neopostkonsernet omsatte i 2009  913 millioner EUR. Neopost Norge AS har 44 medarbeidere og omsatte i 2010 for NOK 97 millioner. Hovedkontoret er i Oslo i tillegg til kontor i Bergen og Trondheim samt et landsdekkende forhandlernett.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: