Neopost Norge AS overtar GMP Multi Net Norge AS

Kjøpet er et ledd i Neoposts strategi for vekst og nærvær i det norske markedet. Det var det produktsortiment og den kunnskapen GMP Multi Net Norge AS representerte som var avgjørende ved inngåelsen av avtalen, sier Jon Kasene hos Neopost Norge.
GMP Multi Net Norge AS vil etter kjøpet være en del av Neopost Norge AS. Både daglig leder Rolf Thomas Hoel og alle ansatte fortsetter i selskapet. Bedriften vil være lokalisert på Eiksmarka som tidligere, og også andre kontaktopplysninger blir uforandret.
Foretaket har siden 1987 solgt lamineringsmaskiner, innbinding- og makuleringsprodukter til bedrifter innen kontor- og grafisk bransje.  GMP Multi Net Norge AS har en årlig omsetning på mer enn 12 millioner.
Neopostkonsernet omsatte i 2009  913 millioner EUR. Neopost Norge AS har 44 medarbeidere og omsatte i 2010 for NOK 97 millioner. Hovedkontoret er i Oslo i tillegg til kontor i Bergen og Trondheim samt et landsdekkende forhandlernett.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: