Nye eiere for Esko Artwork

Esko Artwork er nylig solgt til det amerikanske industrikonsernet Danaher for 350 millioner euro, etter en avtale med den danske majoritetseieren Axcel. Ifølge administrerende direktør Carsten Knudsen (bildet) er avtalen et viktig skritt i selskapets videre utvikling.
– Ledelsen er entusiastisk til Danaher strategiske interesse i å kjøpe og utvikle Esko Artwork videre, sier Carsten Knudsen, og legger til at de ser det som en tillitserklæring til selskapets strategi. – Det gir oss en sterkere tro på mulighetene til å fortsette veksten inn i fremtiden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: