Det sprakk noen bobler

Det har vært ventet en stund at 07 Gruppens iver etter å vokse seg større, nok en gang skulle manifestere seg i form av et  oppkjøp. Denne uken fikk vi vite at det er bedriftene innenfor Infos i Kristiansand, som nå skal inn under 07-paraplyen.
Og Heidelberg har valgt å samarbeide med Ricoh på digitaltrykksiden. Det starter i England og Tyskland og har som mål å dekke det meste av Europa til Drupa 2012.
Les mer nedenfor, og ha en flott VM-helg!

vennlig hilsen oss i AGI

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: