Det sprakk noen bobler

Det har vært ventet en stund at 07 Gruppens iver etter å vokse seg større, nok en gang skulle manifestere seg i form av et  oppkjøp. Denne uken fikk vi vite at det er bedriftene innenfor Infos i Kristiansand, som nå skal inn under 07-paraplyen.
Og Heidelberg har valgt å samarbeide med Ricoh på digitaltrykksiden. Det starter i England og Tyskland og har som mål å dekke det meste av Europa til Drupa 2012.
Les mer nedenfor, og ha en flott VM-helg!

vennlig hilsen oss i AGI

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: