Det sprakk noen bobler

Det har vært ventet en stund at 07 Gruppens iver etter å vokse seg større, nok en gang skulle manifestere seg i form av et  oppkjøp. Denne uken fikk vi vite at det er bedriftene innenfor Infos i Kristiansand, som nå skal inn under 07-paraplyen.
Og Heidelberg har valgt å samarbeide med Ricoh på digitaltrykksiden. Det starter i England og Tyskland og har som mål å dekke det meste av Europa til Drupa 2012.
Les mer nedenfor, og ha en flott VM-helg!

vennlig hilsen oss i AGI

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: