Møt vår nye salgssjef!

Selv om noen av dere allerede har hatt fornøyelsen av å snakke med Cato, er vi i AGI glade for å kunne meddele dere at vår nye salgssjef Cato Ingebretsen nå er på plass!

Cato er fra Oslo og har lang fartstid fra salg og markedsføring.

– Jeg er fortrolig med grafisk industri, men mest fra utsiden. Nå ser jeg frem til å bli bedre kjent med bransjen, møte kundene og forstå deres bruk og behov for annonsering. 
Jeg vil gjøre det jeg kan for å bistå våre samarbeidspartnere med effektiv markedsføring, både på papir og web, sier Cato. 

Du treffer Cato på 90 17 79 17 eller via mail cato@agi.no

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: