Manroland vokser i Kina

Det selges ikke så mange trykkpresser her hjemme for tiden, men – ikke overraskende – desto flere i Kina. Manroland forteller at de opplever sterk vekst i det kinesiske markedet. Adam Yuen (bildet), administrerende direktør for Manroland i Kina, gleder seg over at Kinas økonomi fortsetter å vokse. – Takket være støtten fra gamle og nye kunder hadde vi en enorm suksess i fjor innenfor arktrykk, rotasjonstrykk, tjenester og Printcom, sier han.
– Utviklingen går tydelig i retning av høyere utskriftskvalitet og større formater, uttaler Eric Wong, leder for Manrolands arkoffsetdivision.

Investeringslysten er ikke mindre innenfor rotasjonstrykk. Trykkeriet Sichuan Ribao i Chengdu har fra tidligere fire Uniset maskiner, og har nå valgt å installere ytterligere to Uniset-presser. Disse er blant annet utstyrt med fire trykktårn og to falser. En tørkeenhet åpner for heatset og utvider dermed bruksområdene for trykkeriet. Innenfor Manrolands forretningsområde for tjenester er det spesielt oppgraderinger som går hjem i det kinesiske markedet. På arkoffsetsiden er etterspørselen stor etter produkter som Color Pilot, Roland Inline Coater, Press Manager og Service Kits. Ifølge Manroland er antallet oppgraderinger mer enn doblet siden 2009.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: