QuarkXpress 9 er på vei

Quark kunngjorde denne uken lanseringen av QuarkXPress 9, der designerne får muligheten til å publisere direkte til digitale enheter og tilgang til en rekke nye funksjoner for automatisering. I følge Quark vil QuarkXPress 9 gjøre det enkelt for brukerne å designe og publisere til et stort utvalg formater, og også få bedre kontroll over prosessene.
Digital design handler ikke lenger om å designe for en PC-skjerm, men i større grad om e-bøker, smarttelefoner og «surfefjøler». Med versjon 9 av QuarkXpress kan man fremstille innhold for disse enhetene med ett verktøy, uten å måtte ta i bruk programmeringskode. Blant enhetene Quark trekker frem er Apples iPad og Blio™ eReader. Produktet vil være tilgjengelig i april, til en pris av 1349 Euro for ny lisens eller 399 Euro for oppgradering fra versjon 7 eller 8.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: