QuarkXpress 9 er på vei

Quark kunngjorde denne uken lanseringen av QuarkXPress 9, der designerne får muligheten til å publisere direkte til digitale enheter og tilgang til en rekke nye funksjoner for automatisering. I følge Quark vil QuarkXPress 9 gjøre det enkelt for brukerne å designe og publisere til et stort utvalg formater, og også få bedre kontroll over prosessene.
Digital design handler ikke lenger om å designe for en PC-skjerm, men i større grad om e-bøker, smarttelefoner og «surfefjøler». Med versjon 9 av QuarkXpress kan man fremstille innhold for disse enhetene med ett verktøy, uten å måtte ta i bruk programmeringskode. Blant enhetene Quark trekker frem er Apples iPad og Blio™ eReader. Produktet vil være tilgjengelig i april, til en pris av 1349 Euro for ny lisens eller 399 Euro for oppgradering fra versjon 7 eller 8.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: