QuarkXpress 9 er på vei

Quark kunngjorde denne uken lanseringen av QuarkXPress 9, der designerne får muligheten til å publisere direkte til digitale enheter og tilgang til en rekke nye funksjoner for automatisering. I følge Quark vil QuarkXPress 9 gjøre det enkelt for brukerne å designe og publisere til et stort utvalg formater, og også få bedre kontroll over prosessene.
Digital design handler ikke lenger om å designe for en PC-skjerm, men i større grad om e-bøker, smarttelefoner og «surfefjøler». Med versjon 9 av QuarkXpress kan man fremstille innhold for disse enhetene med ett verktøy, uten å måtte ta i bruk programmeringskode. Blant enhetene Quark trekker frem er Apples iPad og Blio™ eReader. Produktet vil være tilgjengelig i april, til en pris av 1349 Euro for ny lisens eller 399 Euro for oppgradering fra versjon 7 eller 8.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: