Fargekritisk 30-tommer

NEC Display Solutions melder at de lanserer en 30-tommers widescreen LCD-monitor i sin SpectraView® Reference-serie. Den nye modellen, SpectraView Reference 301, benytter et 10-bit P-IPS panel som kan reprodusere 1.07 milliarder fargekombinasjoner og 107 prosent av fargerommet Adobe RGB. Den kan hardware-kalibreres, og vil bli markedsført overfor krevende miljøer innenfor førtrykk og prøvetrykk, samt for fargekritisk bilde- og videoredigering. Med kalibreringsprogramvaren SpectraView® Profiler kan man benytte 14-bit LUT (look up tables) for å oppnå 42-bit fargekontroll og fargepresjosjon. Den nye grafiske skjermen fra NEC har 2560 x 1600 punkters oppløsning i 16:10-format.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *