BK Grafiske kjøper Nanset Kartong

Sandefjordtrykkeriet BK Grafiske kjøper aksjene i eskefabrikken Nanset Kartong, som har hovedkontor og produksjon i Larvik.
Nanset Kartong fortsetter sin virksomhet, nå som datterselskap av BK Grafiske og som selskap i BK Gruppen.
Nanset Kartong produserer kartongemballasje til vareproduserende industri, de har også en betydelig produksjon av plakater til dagligvarebransjen. Firmaet  omsatte i fjor for 20 mill, og har 12 ansatte.
Daglig leder i BK Grafiske Ingar Jansen, forteller at overtakelsen av Nanset Kartong er ledd i en langsiktig satsing for å bli totalleverandør innenfor grafisk produksjon. – Nanset Kartong er en meget spennende og veldrevet bedrift, som vi gleder oss til å samarbeide enda tettere med.  I sommer starter byggingen av huset som skal romme alle selskapene i BK Gruppen fra neste høst, forteller Jansen.

Hovedaksjonær og daglig leder Bjarne Steen i Nanset Kartong er meget tilfreds med endringene, og håper på et fortsatt godt samarbeid med sandefjordingene. Steen fortsetter som daglig leder av selskapet, og går også inn som partner i BK Grafisk.
– Våre bedrifter skal inngå et nært samarbeid både innen produksjon og salg kommenterer han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *