BK Grafiske kjøper Nanset Kartong

PUBLISERT: 17 mars 2011
OPPDATERT: 21 mars

Sandefjordtrykkeriet BK Grafiske kjøper aksjene i eskefabrikken Nanset Kartong, som har hovedkontor og produksjon i Larvik.
Nanset Kartong fortsetter sin virksomhet, nå som datterselskap av BK Grafiske og som selskap i BK Gruppen.
Nanset Kartong produserer kartongemballasje til vareproduserende industri, de har også en betydelig produksjon av plakater til dagligvarebransjen. Firmaet  omsatte i fjor for 20 mill, og har 12 ansatte.
Daglig leder i BK Grafiske Ingar Jansen, forteller at overtakelsen av Nanset Kartong er ledd i en langsiktig satsing for å bli totalleverandør innenfor grafisk produksjon. – Nanset Kartong er en meget spennende og veldrevet bedrift, som vi gleder oss til å samarbeide enda tettere med.  I sommer starter byggingen av huset som skal romme alle selskapene i BK Gruppen fra neste høst, forteller Jansen.

Hovedaksjonær og daglig leder Bjarne Steen i Nanset Kartong er meget tilfreds med endringene, og håper på et fortsatt godt samarbeid med sandefjordingene. Steen fortsetter som daglig leder av selskapet, og går også inn som partner i BK Grafisk.
– Våre bedrifter skal inngå et nært samarbeid både innen produksjon og salg kommenterer han.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag