BK Grafiske kjøper Nanset Kartong

PUBLISERT: 17 mars 2011
OPPDATERT: 21 mars

Sandefjordtrykkeriet BK Grafiske kjøper aksjene i eskefabrikken Nanset Kartong, som har hovedkontor og produksjon i Larvik.
Nanset Kartong fortsetter sin virksomhet, nå som datterselskap av BK Grafiske og som selskap i BK Gruppen.
Nanset Kartong produserer kartongemballasje til vareproduserende industri, de har også en betydelig produksjon av plakater til dagligvarebransjen. Firmaet  omsatte i fjor for 20 mill, og har 12 ansatte.
Daglig leder i BK Grafiske Ingar Jansen, forteller at overtakelsen av Nanset Kartong er ledd i en langsiktig satsing for å bli totalleverandør innenfor grafisk produksjon. – Nanset Kartong er en meget spennende og veldrevet bedrift, som vi gleder oss til å samarbeide enda tettere med.  I sommer starter byggingen av huset som skal romme alle selskapene i BK Gruppen fra neste høst, forteller Jansen.

Hovedaksjonær og daglig leder Bjarne Steen i Nanset Kartong er meget tilfreds med endringene, og håper på et fortsatt godt samarbeid med sandefjordingene. Steen fortsetter som daglig leder av selskapet, og går også inn som partner i BK Grafisk.
– Våre bedrifter skal inngå et nært samarbeid både innen produksjon og salg kommenterer han.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1