Både opp og ned for Bong

PUBLISERT: 24 mars 2011
OPPDATERT: 24 mars

Ifølge Bong Ljungdahl var det fremdeles dårlig etterspørsel i konvoluttmarkedet i fjerde kvartal i fjor. Selv om det påvirket selskapets resultat, finnes det lyspunkter i regnskapet. Bong oppnådde et resultat etter skatt på minus 86 millioner svenske kroner i fjorårets fjerde kvartal. Driftsresultatet landet på minus 106 millioner SEK. Det inkluderer kostnadene knyttet til sammenslåingen med Hamelins konvoluttdivisjon, samt andre engangsposter på 136 millioner kroner. Omsetningen i perioden var SEK 939 millioner. Ifølge bransjestatistikk ble konvoluttvolumene redusert med om lag 5 prosent i forhold til året før. Russland og Øst-Europa gikk mot strømmen, og i disse markedene økte volumet med 5–10 prosent. I emballasjemarkedet ser det imidlertid lysere ut, der Bong har sitt Propac-sortiment. Ifølge selskapet økte etterspørselen etter emballasje for e-handel, postordre og detaljhandel. Det ser vi også tydelig i omsetningen av Propac, som økte med 34 prosent i fjerde kvartal.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Konica Minolta og Fujifilm utforsker en strategisk allianse

Konica Minolta og Fujifilm Business Innovation Corp. kunngjør at de har signert et avtalememorandum om å utforske mulighetene for en strategisk allianse i segmentene multifunksjonsprinter (MFP), kontorprinter og produksjonsprinter.
fuji-konica

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie