Testvinner fra Konica Minolta

PUBLISERT: 29 mars 2011
OPPDATERT: 29 mars

Konica Minolta ble nylig tildelt prisen BERTLs «Exceptional certified five star» for sin produksjonsløsning bizhub PRESS C8000. Blant funksjonene som ble fremhevet er enhetens farge-og utskriftskvalitet, samt produktivitet, mediahåndtering og brukervennlighet. Karl-Friedrich Edenhuizen, Product Manager for Production Printing hos Konica Minolta, betegner prisen som en stor anerkjennelse. – Da vi utviklet bizhub PRESS C8000, ønsket vi å forene alle våre erfaringer i ett produksjonsprintsystem. For oss betyr prisen at vi åpenbart har lykkes, sier han.

Morten Hegge i Konica Minolta Business Solutions Norway AS mener testen bekrefter de tilbakemeldingene selskapet får fra markedet. – Maskinen lever opp til våre kunders forventinger. PRESS C8000 er produktiv og leverer en stabil høy printkvalitet på en rekke ulike mediatyper, sier han. bizhub PRESS C8000 fikk fem stjerner i syv av tretten kategorier, blant annet innenfor ferdiggjøring, mediehåndtering,utskrift, bildekvalitet og funksjonalitet. BERTL trakk også frem enhetens sikkerhet og arbeidsflytfunksjoner, samt brukervennlighet og konfigurasjonsalternativer med tre ulike bildekontrollere. Den 60-siders testrapporten konkluderer med at bizhub PRESS C8000 leverer markedsledende innovasjon innenfor produktivitet, pålitelighet og arbeidsflyt. Prisvinneren håndterer media opp til 350 g/kvm med en hastighet på 80 spm for både farger og svart-hvitt.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag