Testvinner fra Konica Minolta

Konica Minolta ble nylig tildelt prisen BERTLs «Exceptional certified five star» for sin produksjonsløsning bizhub PRESS C8000. Blant funksjonene som ble fremhevet er enhetens farge-og utskriftskvalitet, samt produktivitet, mediahåndtering og brukervennlighet. Karl-Friedrich Edenhuizen, Product Manager for Production Printing hos Konica Minolta, betegner prisen som en stor anerkjennelse. – Da vi utviklet bizhub PRESS C8000, ønsket vi å forene alle våre erfaringer i ett produksjonsprintsystem. For oss betyr prisen at vi åpenbart har lykkes, sier han.

Morten Hegge i Konica Minolta Business Solutions Norway AS mener testen bekrefter de tilbakemeldingene selskapet får fra markedet. – Maskinen lever opp til våre kunders forventinger. PRESS C8000 er produktiv og leverer en stabil høy printkvalitet på en rekke ulike mediatyper, sier han. bizhub PRESS C8000 fikk fem stjerner i syv av tretten kategorier, blant annet innenfor ferdiggjøring, mediehåndtering,utskrift, bildekvalitet og funksjonalitet. BERTL trakk også frem enhetens sikkerhet og arbeidsflytfunksjoner, samt brukervennlighet og konfigurasjonsalternativer med tre ulike bildekontrollere. Den 60-siders testrapporten konkluderer med at bizhub PRESS C8000 leverer markedsledende innovasjon innenfor produktivitet, pålitelighet og arbeidsflyt. Prisvinneren håndterer media opp til 350 g/kvm med en hastighet på 80 spm for både farger og svart-hvitt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *