XMF Remote for iPad

Fujifilm er på vei med en iPad-app for sin prøvetrykksløsning XMF Remote. Ifølge selskapets sjef for arbeidsflytløsninger, John Davies, er mange trykksakkjøpere tidlig ute med iPad. – Hvis vi ønsker å forbedre opplevelsen for disse trykksakfremstillerne, som ofte er ansvarlig for resultatet og den som godkjenner prøvetrykket, må vi gi dem de verktøyene de foretrekker å arbeide med. Det er en av de viktigste årsakene til at vi har utviklet vår iPad-app, uttaler John Davies. XMF Remote kan benyttes i en nettleser gjennom en Java-basert applikasjon. Det gjør brukeren i stand til å tilkoble en XMF-installasjon for å se, endre og godkjenne en utskriftsjobb. De samme funksjonene vil bli å finne i en iPad-versjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: