XMF Remote for iPad

Fujifilm er på vei med en iPad-app for sin prøvetrykksløsning XMF Remote. Ifølge selskapets sjef for arbeidsflytløsninger, John Davies, er mange trykksakkjøpere tidlig ute med iPad. – Hvis vi ønsker å forbedre opplevelsen for disse trykksakfremstillerne, som ofte er ansvarlig for resultatet og den som godkjenner prøvetrykket, må vi gi dem de verktøyene de foretrekker å arbeide med. Det er en av de viktigste årsakene til at vi har utviklet vår iPad-app, uttaler John Davies. XMF Remote kan benyttes i en nettleser gjennom en Java-basert applikasjon. Det gjør brukeren i stand til å tilkoble en XMF-installasjon for å se, endre og godkjenne en utskriftsjobb. De samme funksjonene vil bli å finne i en iPad-versjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: