XMF Remote for iPad

Fujifilm er på vei med en iPad-app for sin prøvetrykksløsning XMF Remote. Ifølge selskapets sjef for arbeidsflytløsninger, John Davies, er mange trykksakkjøpere tidlig ute med iPad. – Hvis vi ønsker å forbedre opplevelsen for disse trykksakfremstillerne, som ofte er ansvarlig for resultatet og den som godkjenner prøvetrykket, må vi gi dem de verktøyene de foretrekker å arbeide med. Det er en av de viktigste årsakene til at vi har utviklet vår iPad-app, uttaler John Davies. XMF Remote kan benyttes i en nettleser gjennom en Java-basert applikasjon. Det gjør brukeren i stand til å tilkoble en XMF-installasjon for å se, endre og godkjenne en utskriftsjobb. De samme funksjonene vil bli å finne i en iPad-versjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: