Offsetpresse med inkjet fra KBA

KBA og RR Donnelley har inngått en avtale om å utvikle en felles inkjetløsning rettet mot områdene emballasje, sikkerhetstrykk, siviltrykk og avisproduksjon. Ifølge avtalen lisenser RR Donnelley sine Apollo-skrivere og andre digitale teknologier til KBA, som på sin side ønsker å integrere teknologien i sine grafiske løsninger. Apollo benytter en inkjet-basert teknologi med offsetfarge for produksjon med variable data. De to selskapene forteller at de planlegger å vise en løsning med Donnelleys inkjetteknologi i en KBA-presse på Drupa neste år. Det er uklart om Apollo-skriveren vil være klar til Drupa, men offsetkonfigurasjonen med variable data er uansett interessant. – Vi ønsker å tilby bransjens bredeste spekter, uttaler Helge Hansen, konsernsjef for KBA. De siste 18 månedene har vi undersøkt nåværende og fremtidige digitale teknologier over hele verden. Analysen konkluderte med at RR Donnelley har en unik posisjon som samarbeidspartner for oss.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *