HP knytter sammen Smartstream og web2print

HP forteller at de tilbyr et nytt utviklingskit for programmerere, et såkalt SDK, for sin programvare Smart Stream. Dermed er det fritt frem for utviklere av web2print og arbeidsflyt å integrere sine verktøy med HPs Indigo-maskiner. – Med over 5000 installerte HP Indigo-løsninger globalt, vil det nye SDK hjelpe de som utvikler arbeidsflyt og MIS-systemer å nå ut til de grafiske produsentene, sier Alon Bar-Shany, leder for HPs Indigo-divisjon. Han kan glede seg over at kundene nå kan få tilgang til enda bredere arbeidsflytløsninger.
HPs SDK har støtte for JDF og kan lastes ned kostnadsfritt fra HP Solutions partnerportal. Blant annet er det inkludert verktøy for å lage digitale arbeidssedler.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: