Første Canon/Océ-produkter

PUBLISERT: 11 april 2011
OPPDATERT: 11 april

Nylig ble den første Canon/Océ-løsningen lansert, en ny digitaltrykkmaskin i imagePRESS C7010 VPS-serien. Ifølge produsentene er dette fellesutviklede produktet et bevis på eksisterende forsknings- og utviklingssynergi mellom Canon og Océ.
imagePRESS C7010VPS-serien skal gi kundene unike fordeler med en digitalpresse som kombinerer Canons anerkjente teknologi for digital fargeproduksjon med Océ PRISMAsync produksjonsstyring. Front-end-løsningen og trykkpressen er samlet i et integrert system som gir profesjonelle trykksaksprodusenter utskrifter med offset-kvalitet, i tillegg til at produktiviteten som følge av digitalproduksjonens fleksibilitet, opplagsnivåer og kostnadseffektivitet. Serien består også av en intelligent jobbplanlegger og en mediebasert arbeidsflyt som skal gi mindre nedetid og større planleggingsfrihet.

imagePRESS C7010VPS, imagePRESS C6010VPS og imagePRESS C6010S har alle funksjonene fra imagePRESS C7010VP-plattformen som Canon lanserte på IPEX i 2010. De avanserte teknologiene for trykk- og mediehåndtering og flere medie- og etterbehandlingsvalg byr på større produktivitet og fleksibilitet, noe som nå kompletteres av Océs enestående arbeidsflyt- og fargestyringsløsninger.
Océ PRISMAsync front-end-løsningen sørger for at imagePRESS C7010VPS-serien har stor prosesseringskapasitet, integrert Adobe® RIP, god mediehåndtering og avansert fargestyring. Ifølge pressemeldingen gir dette imponerende RIP-hastigheter og enestående fargekvalitet. Den åpne front-end arbeidsflyttilkoblingen skal bidra til at systemet enkelt kan integreres i standard arbeidsflyt i bransjen.
– Den høye kvaliteten på Canon imagePRESS C7010VPS og den korte tiden vi har brukt på å få produktet på markedet, viser graden av samarbeid som allerede eksisterer mellom Canon og Océ, sier Bjørn Frantsen, Market- & Channel Business Developer for Prof Print i Canon Norge. – Ved å anerkjenne hverandres ekspertise står vi sterkere sammen, og felles innovasjoner som imagePRESS C7010VPS, gjør at vi er enda bedre rustet til å hjelpe kundene med å ta steget til nye forretningsområder og utnytte de mulighetene som finnes.

Les videre

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Robotene kommer!

Ålgård Offset AS og Printagon Graphics AB fortsetter robotiseringen.
– Vi fortsetter robotiseringen både i Norge og i Sverige og har nå installert robot nr. 11 i rekken på få år, heter det i en pressemelding fra Ålgård Offset.
aalgard_roboter

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi