Første Canon/Océ-produkter

Nylig ble den første Canon/Océ-løsningen lansert, en ny digitaltrykkmaskin i imagePRESS C7010 VPS-serien. Ifølge produsentene er dette fellesutviklede produktet et bevis på eksisterende forsknings- og utviklingssynergi mellom Canon og Océ.
imagePRESS C7010VPS-serien skal gi kundene unike fordeler med en digitalpresse som kombinerer Canons anerkjente teknologi for digital fargeproduksjon med Océ PRISMAsync produksjonsstyring. Front-end-løsningen og trykkpressen er samlet i et integrert system som gir profesjonelle trykksaksprodusenter utskrifter med offset-kvalitet, i tillegg til at produktiviteten som følge av digitalproduksjonens fleksibilitet, opplagsnivåer og kostnadseffektivitet. Serien består også av en intelligent jobbplanlegger og en mediebasert arbeidsflyt som skal gi mindre nedetid og større planleggingsfrihet.

imagePRESS C7010VPS, imagePRESS C6010VPS og imagePRESS C6010S har alle funksjonene fra imagePRESS C7010VP-plattformen som Canon lanserte på IPEX i 2010. De avanserte teknologiene for trykk- og mediehåndtering og flere medie- og etterbehandlingsvalg byr på større produktivitet og fleksibilitet, noe som nå kompletteres av Océs enestående arbeidsflyt- og fargestyringsløsninger.
Océ PRISMAsync front-end-løsningen sørger for at imagePRESS C7010VPS-serien har stor prosesseringskapasitet, integrert Adobe® RIP, god mediehåndtering og avansert fargestyring. Ifølge pressemeldingen gir dette imponerende RIP-hastigheter og enestående fargekvalitet. Den åpne front-end arbeidsflyttilkoblingen skal bidra til at systemet enkelt kan integreres i standard arbeidsflyt i bransjen.
– Den høye kvaliteten på Canon imagePRESS C7010VPS og den korte tiden vi har brukt på å få produktet på markedet, viser graden av samarbeid som allerede eksisterer mellom Canon og Océ, sier Bjørn Frantsen, Market- & Channel Business Developer for Prof Print i Canon Norge. – Ved å anerkjenne hverandres ekspertise står vi sterkere sammen, og felles innovasjoner som imagePRESS C7010VPS, gjør at vi er enda bedre rustet til å hjelpe kundene med å ta steget til nye forretningsområder og utnytte de mulighetene som finnes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: