Ny iGen-toner fra Xerox

Xerox melder at deres nye matt dry ink gir høyere kvalitet på et stort spekter av utskriftsjobber i tilsvarende offsetkvalitet, inkludert trykking på fotomaterialer. Ifølge analysebyrået InfoTrends vil bøker, gratulasjonskort, kalendere og andre fotoprodukter nå en markedsverdi på over 2,2 milliarder dollar i 2014.

– Trykkeriene kan presse grensene for digital produksjon med denne trykkfargen, hevder Eric Armour, president, Graphic Communications Business Group hos Xerox Corporation. Bruk av den nye matt dry ink i digitalpressen Xerox iGen4 EXP skal gi de samme fordelene som ved høyvolum digitaltrykk, i tillegg til å gi en bildekvalitet som det skal være nærmest umulig å skille fra offset.

Matt dry ink er tilgjengelig på Xerox iGen4 ® EXP, den nyeste toppmodellen bygget på plattformen til Xerox iGen4.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: