Ny iGen-toner fra Xerox

PUBLISERT: 13 april 2011
OPPDATERT: 13 april

Xerox melder at deres nye matt dry ink gir høyere kvalitet på et stort spekter av utskriftsjobber i tilsvarende offsetkvalitet, inkludert trykking på fotomaterialer. Ifølge analysebyrået InfoTrends vil bøker, gratulasjonskort, kalendere og andre fotoprodukter nå en markedsverdi på over 2,2 milliarder dollar i 2014.

– Trykkeriene kan presse grensene for digital produksjon med denne trykkfargen, hevder Eric Armour, president, Graphic Communications Business Group hos Xerox Corporation. Bruk av den nye matt dry ink i digitalpressen Xerox iGen4 EXP skal gi de samme fordelene som ved høyvolum digitaltrykk, i tillegg til å gi en bildekvalitet som det skal være nærmest umulig å skille fra offset.

Matt dry ink er tilgjengelig på Xerox iGen4 ® EXP, den nyeste toppmodellen bygget på plattformen til Xerox iGen4.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie