Ny iGen-toner fra Xerox

Xerox melder at deres nye matt dry ink gir høyere kvalitet på et stort spekter av utskriftsjobber i tilsvarende offsetkvalitet, inkludert trykking på fotomaterialer. Ifølge analysebyrået InfoTrends vil bøker, gratulasjonskort, kalendere og andre fotoprodukter nå en markedsverdi på over 2,2 milliarder dollar i 2014.

– Trykkeriene kan presse grensene for digital produksjon med denne trykkfargen, hevder Eric Armour, president, Graphic Communications Business Group hos Xerox Corporation. Bruk av den nye matt dry ink i digitalpressen Xerox iGen4 EXP skal gi de samme fordelene som ved høyvolum digitaltrykk, i tillegg til å gi en bildekvalitet som det skal være nærmest umulig å skille fra offset.

Matt dry ink er tilgjengelig på Xerox iGen4 ® EXP, den nyeste toppmodellen bygget på plattformen til Xerox iGen4.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: