Ny iGen-toner fra Xerox

Xerox melder at deres nye matt dry ink gir høyere kvalitet på et stort spekter av utskriftsjobber i tilsvarende offsetkvalitet, inkludert trykking på fotomaterialer. Ifølge analysebyrået InfoTrends vil bøker, gratulasjonskort, kalendere og andre fotoprodukter nå en markedsverdi på over 2,2 milliarder dollar i 2014.

– Trykkeriene kan presse grensene for digital produksjon med denne trykkfargen, hevder Eric Armour, president, Graphic Communications Business Group hos Xerox Corporation. Bruk av den nye matt dry ink i digitalpressen Xerox iGen4 EXP skal gi de samme fordelene som ved høyvolum digitaltrykk, i tillegg til å gi en bildekvalitet som det skal være nærmest umulig å skille fra offset.

Matt dry ink er tilgjengelig på Xerox iGen4 ® EXP, den nyeste toppmodellen bygget på plattformen til Xerox iGen4.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *