«Graphic Design For Rainy Days»

Etter fjorårets store suksess med boka Hyperactivitypography, som dessuten nylig vant prisen som Årets vakreste bok, har Studio3 på Westerdal School of Communication på oppdrag fra Arctic Paper Norge AS, laget en ny bok, denne gangen om grafisk designs historie. Boken er en interaktiv/aktivitetsbok der du kan lære om alle de viktige personene og hendelsene i Grafisk designs historie, fra 1776 til 1994.
Handlingen er lagt opp som en vandring gjennom tiden sammen med en liten gutt (Kiddo) og hans bestefar (Gramps) som er grafisk designer og som forteller historien. Det er rikelig med aktiviteter og hendelser underveis som trekker leserens oppmerksomhet gjennom historien. Mange av svarene på spørsmålene må du inn på internett for å finne.

Boka er rikt illustrert og laget av ferske grafiske designere fra Studio 3. Den er trykt på Arctic Papers ubestrøkne papirserie Munken Design (Munken Pure Rough, Munken Pure, Munken Lynx Rough, Munken Lynx, Munken Polar Rough og Munken Polar)
De 50 første besøkende på boklanseringen onsdag 13. april fikk en nummerert spesialutgave vedlagt fargeblyanter med egen etikett.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: