«Graphic Design For Rainy Days»

Etter fjorårets store suksess med boka Hyperactivitypography, som dessuten nylig vant prisen som Årets vakreste bok, har Studio3 på Westerdal School of Communication på oppdrag fra Arctic Paper Norge AS, laget en ny bok, denne gangen om grafisk designs historie. Boken er en interaktiv/aktivitetsbok der du kan lære om alle de viktige personene og hendelsene i Grafisk designs historie, fra 1776 til 1994.
Handlingen er lagt opp som en vandring gjennom tiden sammen med en liten gutt (Kiddo) og hans bestefar (Gramps) som er grafisk designer og som forteller historien. Det er rikelig med aktiviteter og hendelser underveis som trekker leserens oppmerksomhet gjennom historien. Mange av svarene på spørsmålene må du inn på internett for å finne.

Boka er rikt illustrert og laget av ferske grafiske designere fra Studio 3. Den er trykt på Arctic Papers ubestrøkne papirserie Munken Design (Munken Pure Rough, Munken Pure, Munken Lynx Rough, Munken Lynx, Munken Polar Rough og Munken Polar)
De 50 første besøkende på boklanseringen onsdag 13. april fikk en nummerert spesialutgave vedlagt fargeblyanter med egen etikett.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: