«Graphic Design For Rainy Days»

PUBLISERT: 15 april 2011
OPPDATERT: 21 mars

Etter fjorårets store suksess med boka Hyperactivitypography, som dessuten nylig vant prisen som Årets vakreste bok, har Studio3 på Westerdal School of Communication på oppdrag fra Arctic Paper Norge AS, laget en ny bok, denne gangen om grafisk designs historie. Boken er en interaktiv/aktivitetsbok der du kan lære om alle de viktige personene og hendelsene i Grafisk designs historie, fra 1776 til 1994.
Handlingen er lagt opp som en vandring gjennom tiden sammen med en liten gutt (Kiddo) og hans bestefar (Gramps) som er grafisk designer og som forteller historien. Det er rikelig med aktiviteter og hendelser underveis som trekker leserens oppmerksomhet gjennom historien. Mange av svarene på spørsmålene må du inn på internett for å finne.

Boka er rikt illustrert og laget av ferske grafiske designere fra Studio 3. Den er trykt på Arctic Papers ubestrøkne papirserie Munken Design (Munken Pure Rough, Munken Pure, Munken Lynx Rough, Munken Lynx, Munken Polar Rough og Munken Polar)
De 50 første besøkende på boklanseringen onsdag 13. april fikk en nummerert spesialutgave vedlagt fargeblyanter med egen etikett.

Les videre

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

WERA starter det nye året med ny ledelse

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.
Wera bild

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi